top of page

Souvenirs

Wat kan ik doen met mijn foto's? Het is een vraag waar ik als fotograaf helemaal happy van word. Want het is zo jammer om niets met je foto's te doen en ze enkel maar op je computer te laten staan. Wil je het liefst niet elke dag opnieuw genieten van je prachtige foto's zodat je die leuke, unieke momenten telkens opnieuw kan beleven? Samen met je kinderen in een stijlvol album wegdromen bij jullie foto's. Of elke dag opnieuw kunnen kijken naar die mooie foto aan de muur waar jullie gezin op straalt. Daar word je toch gelukkig van! 

nPhoto Mini Session Mockup - Folio Box (

Tijdens een kijksessie ga ik met jullie opzoek naar een souvenir dat volledig aansluit bij jullie wensen. We zoeken iets dat past bij jullie interieur, jullie stijl, budget,... Alle souvenirs worden met de hand gemaakt en tot in de puntjes afgewerkt. Ik vind het belangrijk dat de producten van hoogstaande kwaliteit zijn zodat deze generaties lang mee kan gaan. Zo geniet je nog langer van je prachtige foto's. 

souvenirs.jpg

Box met passe partouts

Deze luxueuze box bevat verschillende foto's met passe-partouts of fotokaarten. Je kan de losse foto's tentoonstellen in je huis, een mooie blikvanger. Vind je het ook zo moeilijk om tussen al de foto's te kiezen? Op deze manier kan je regelmatig eens wisselen, hoe leuk is dat! 

 

De kleur, het materiaal en de grootte van de box kan je volledig zelf kiezen. De foto's worden gedrukt op Lustre papier zodat de kleuren en de scherpte van je foto volledig tot z'n recht komen.   

Album

Een Album is een heel mooi en stijlvol aandenken!  Je kan samen met de kinderen bladeren door het boek en genieten van die fantastische momenten. Bovendien kan je het album laten pronken in jullie interieur. 

 

De afwerking van het album kan je ook hier volledig kiezen, ik help jullie hier graag bij. De foto's worden afgedrukt op Lustre papier zodat de kleuren en de scherpte mooi tot z'n recht komen. De bladzijden zijn gemaakt van stevig materiaal. Ook een bijpassende box om je album in te bewaren is verkrijgbaar? Een prachtige herinnering dus!

Wanddecoratie

Wil je je foto's graag laten schitteren aan de muur? Ook hier begeleid ik je met plezier naar een product dat volledig aan jullie wensen voldoet. Hou je van een moderne of klassieke stijl? Je kan kiezen voor tijdloze kaders, canvassen of acrylic. We bekijken wat er mooi past in jullie interieur. De afwerkingen van deze producten wordt tot in de puntjes verzorgd.  Zo kan jij elke dag opnieuw genieten! 

Op alle shoots en producten zijn de

algemene voorwaarden van toepassing 

bottom of page