top of page

About me...

best-1.jpg

Hallo, ik ben Debby, mama van twee schattige dochters. Samen met mijn gezinnetje woon ik in Steendorp.  

Ik ben leerkracht in het kleuteronderwijs en gezinsfotograaf. Ik hou van kinderen en het liefst van al fotografeer ik dan ook lieve kindersnoetjes en schattige wiebelteentjes. Ook gezinnen zet ik met veel plezier op de foto. Mijn fotoshoots gaan voornamelijk door op een locatie in de omgeving van Steendorp.

Ik hou er namelijk van om uren te vertoeven in de natuur. En ik heb veel geluk, want hier in Steendorp zijn er nog een heleboel mooie plekjes te ontdekken. Je vindt me dan ook regelmatig terug in het bos, in de velden, in de boomgaard of in de polder aan de Schelde. Hoe zalig is het niet om die heerlijke frisse lucht op te snuiven, om de grassprietjes te voelen kriebelen aan je benen, om te ruiken aan die mooie bloemen, om de wind te voelen in je haar, om te luisteren naar de vogels die hun mooiste lied fluiten,... Kortom, puur genieten en tot rust komen! De alledaagse drukte even achter je laten!

Dit is ook de reden waarom ik zo graag gezinnen en kinderen fotografeer in de natuur. Jij kan genieten van die welverdiende quality time met je prachtige gezin. Kinderen kunnen zichzelf zijn, vrij ravotten en op avontuur gaan. Zo kan ik op een ongedwongen manier de mooiste foto's van jullie maken. Dan heb je later nog een mooie herinnering aan deze leuke belevenis. Want dat is wat ik wil wanneer ik een fotoreportage van jullie maak, dat jullie plezier hebben en genieten! 

Waarmee kan ik je helpen?

website.jpg
laatste beste foto-2.jpg
foto-5.jpg
bottom of page