Gratis online training
'Magische foto's!' 

debbydecauwerfotografie.jpg

Meer Sfeer in je foto's!!

Hou jij ook zo van sprookjesachtige beelden?

Foto's die tot de verbeelding spreken en verwondering oproepen...

Foto's om bij weg te dromen...

Wil jij graag meer sfeer in je foto's? Maar lukt dit maar niet? In deze gratis videoreeks help ik je met heel veel plezier op weg met een aantal praktische tips!

Want ook jij kan droombeelden maken! En daar wil ik jou héél graag met helpen!

Driedelige videoreeks!

video 1: Waar moet je op letten bij het voorbereiden van de shoot? Hoe kies ik een goede locatie? 

Video 2: Waar moet ik rekening met houden tijdens de shoot zelf? Hoe krijg ik een mooie wazige achtergrond in mijn foto's?

Video 3: Hoe kan ik nog meer sfeer in mijn foto's brengen door nabewerking?

debbydecauwerfotografie.jpg

Wie ben ik?

Ik ben Debby, als klein meisje was ik gefascineerd door sprookjes, urenlang kon ik ernaar luisteren. Dat uit zich vandaag in de stijl van mijn fotografie. Ik hou namelijk van sprookjesachtige, magische foto's... Pure nostalgie!

Ik ben verzot op kindjes. Zelf heb ik hier ook twee kleine schatten rondlopen, Lynne en Elise. Dankzij hen ben ik gestart met fotograferen en heb ik een nieuwe passie ontdekt. 

 

Ik heb 12 jaar in het onderwijs gewerkt. Vorig jaar waagde ik de sprong om mijn droom waar te maken en startte ik als fulltime gezinsfotograaf. De ervaring die ik heb opgebouwd doorheen de jaren, wil ik heel graag delen met andere fotografen. 

Mijn passie voor onderwijzen en fotograferen combineren, echt zalig vind ik dat! Ik help je met héél veel plezier om jou te helpen deze fotografiestijl te ontwikkelen. Ik heb er alvast heel veel zin in! 

 

fotograaf.jpg

VOLG JE ME AL OP INSTAGRAM? HIER POST IK REGELMATIG TIPS EN TRICKS! SUPER LEUK DUS!

  • Instagram
IMG_2656_edited.jpg