top of page

Baby

Waauw, proficiat! Je bent mama of papa geworden! Wat een unieke en bijzondere periode is dit.
Ik weet het, het kan best zwaar zijn met een baby'tje in huis, de vermoeidheid slaat soms serieus toe. Maar wat was dit ook genieten. Uren kon ik in dat wiegje vol bewondering kijken naar dat kleine baby'tje van ons. Soms kon ik het zelfs niet geloven want het is toch echt wel een wonder!

Ondertussen zijn mijn kindjes al 3 en 5 jaar oud, ik vraag me soms af waar mijn baby's gebleven zijn!   

Zonder foto's zou ik nu al niet meer weten hoe ze er als baby uitzagen. 

 Daarom leg ik als fotograaf met veel plezier ook jullie kostbare momenten vast zodat je mooie, unieke herinneringen hebt voor later.  Herinneringen om te koesteren! Ik help je van begin tot einde, van het maken van de foto's tot een prachtig album, uitvergroting,... Zo kan jij extra genieten van die mooie baby in je armen. 

GESPECIALISEERD IN GEZINSFOTOGRAFIE & KINDERFOTOGRAFIE

Service aan huis!

Met een baby'tje in huis kan het soms wat zoeken zijn naar een nieuw ritme. Daarom kom ik ook aan huis om foto's te maken. Zo hoef je je niet te haasten om iedereen klaar te maken, moet je niet meer met de auto rijden, broertjes of zusjes kunnen lekker spelen terwijl we foto's maken,... Geen stress dus! In plaats daarvan kan je lekker met je baby in je eigen omgeving blijven en genieten. We hebben alles bij de hand, en dat is met een baby toch gemakkelijk. We werken volledig op het ritme van jullie kindje. Jouw baby is baas! Dus tussendoor verschonen en voeden kan zeker. 

Omdat ik bij jullie aan huis kom kunnen we zowel gestylde foto's maken als foto's in jullie huis. We bespreken dit allemaal op voorhand en ik luister naar jullie wensen. Wil je toch liever gewoon studiofoto's? Ook dat kan! We stemmen de shoot volledig af op jullie behoefte. 

Waarom een babyshoot boeken bij Debby De Cauwer fotografie? 

Wanneer er een baby'tje bijkomt in jullie gezin is het soms wat zoeken naar een nieuw ritme. De vermoeidheid die daarbij komt kijken is zeker niet te onderschatten. Ik begrijp dat het als kersverse ouders niet altijd even gemakkelijk is om met je baby op stap te moeten gaan. Het liefst van al blijf je in je vertrouwde cocon die eerste dagen. Haast en drukte wil je het liefste vermijden! Zo heb ik die eerste dagen met mijn eigen kindjes althans ervaren. Daarom kom ik met al mijn materiaal bij jullie aan huis. Zodat jullie in alle rust prachtige foto's kunnen laten maken. 

 

Het ritme en welbevinden van jullie baby'tje staat altijd voorop! Jouw baby bepaalt wat we doen op welke moment. Verschonen, knuffelen of eten geven tussendoor is geen enkel probleem. Om de mooiste foto's te kunnen maken is geduld heel belangrijk, gelukkig heb ik dat in overvloed.

Omdat ik jullie wil helpen van begin tot eind kan je bij mij ook terecht voor prachtige souvenirs. Albums, folioboxen, uitvergrotingen,... Ik help je graag met het uitzoeken naar een souvenir dat bij jullie past.  Alle souvenirs worden naar jullie smaak ontworpen en samengesteld. Het enige wat jullie hoeven te doen is kiezen en genieten van jullie kersverse baby! 

nPhoto Mini Session Mockup - Folio Box (A31) with Matted Print with Framed Wall Decor Prin

Hoe verloopt een fotosessie?

Kennismaking

 

Eerst nemen we contact op om de fotoshoot uit te werken en om kennis te maken. Wat zijn je wensen? Wat voor foto's wil je graag? Wie komt er op de foto's te staan? Wat vinden jullie belangrijk?  Je krijgt kledingadvies en we bekijken welke attributen we eventueel kunnen  gebruiken tijdens de shoot. 

 

Fotoshoot

Dan volgt de fotoshoot bij jullie thuis of in de studio. We maken er een leuke ervaring van! Alles verloopt in een ontspannen sfeer.

Kijksessie

Na 3 weken volgt er een kijksessie, een super leuk moment! Je krijgt de foto's voor het eerst te zien op groot scherm en je kan je favoriete foto's uitkiezen. Wil je graag een mooie uitvergroting voor aan de muur, wil je nog leuke souvenirs voor de grootouders,... Ik geef met veel plezier advies. 

Tarief

Tarieven

foto-17.jpg

Baby

Bij jou thuis of in de studio

Duur shoot: max. 3u 

Intakegesprek: bespreking en uitwerking van de shoot

Advies voor styling

Gebruik van verschillende attributen

Professionele nabewerking van de foto's

Persoonlijke online galerij met 20 foto's om uit te kiezen.

Inclusief 10 foto's in hoge resolutie

Inclusief stijlvol album 20 x 20 t.w.v € 65

2 harmonicaboekjes t.w.v € 30

€ 425

Extra foto's in hoge resolutie:

1 foto - €35

5 foto's - €150

Alle foto's op usb -€200

Op alle shoots en producten zijn de

algemene voorwaarden van toepassing 

bottom of page