Kerst-special!

Hou jij ook van een sprookjesachtige, magische en dromerige sfeer, van pure nostalgie,...

Droom jij van een prachtige kunstwerk aan de muur van jouw kinderen waar je elke dag van kan genieten? Dan ben je hier op de juiste plaats!

 

Onze kinderen worden snel groot, elke periode in het leven van je kind is uniek en bijzonder. Soms zou je de tijd even willen stilzetten. En dat besef ik maar al te goed. Ik fotografeer mijn kinderen heel vaak. Ik ben bang om te vergeten hoe ze er vroeger uitzagen en welke typische trekjes ze toen hadden.

 

Daarom leg ik als kinderfotograaf met veel liefde ook jullie kostbare momenten vast zodat ook jij mooie herinneringen hebt voor later!

 

Kerstshoot.jpg

Bij een fotosessie vind ik het ontzettend belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen en dat ze zichzelf kunnen en mogen zijn. Want dat levert natuurlijk de mooiste  beelden op en dan wordt het ook voor hen een leuke ervaring. We doen de foto-sessie in een ontspannen en aangename sfeer. Zowel de beleving als het eindresultaat krijgen mijn volle aandacht. 

 

Ik bied tijdens mijn fotoshoots altijd  toffe activiteiten aan. Daar zal mijn ervaring als kleuterjuf ook wel voor iets tussen zitten. In het midden van de natuur zet ik een uniek decor op waarmee kinderen vrij mogen spelen. Ze  krijgen alle ruimte om vrij te bewegen en om op avontuur te gaan. Zo hebben ze minder aandacht voor mij en kan ik spontane foto's maken.

 

En willen ze iets echt niet doen? Geen probleem, dan zoeken we wel iets anders dat ze tof vinden. We gaan zeker niets forceren. En zelfs van de allergrootste wiebelkontjes kan ik  een prachtige fotoreportage maken. 

Dit ben ik...

Hey, ik ben Debby! Wat tof dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik heb me gespecialiseerd in het maken van sprookjesachtige, dromerige kinderportretten. Ik ben gek op deze fotografiestijl en ik hou natuurlijk ook ontzettend veel van kinderen!

Zelf heb ik hier ook twee kleine schatten rondlopen, Lynne en Elise. Ik heb 12 jaar in het onderwijs gewerkt, die ervaring komt goed van pas tijdens het fotograferen. Ik weet perfect hoe ik op kinderen kan inspelen en hoe ik jouw kind(eren) mooi op beeld kan vastleggen.

fotograaf.jpg

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ze hier vrijblijvend te stellen!

Tips

Op alle shoots en producten zijn de

algemene voorwaarden van toepassing