Kinderen

Hou jij ook van sprookjesachtige, magische en dromerige foto's, van pure nostalgie,...

Dan ben je hier op de juiste plaats!

 

Onze kinderen worden snel groot, elke periode in het leven van je kind is uniek en bijzonder. Soms zou je de tijd even willen stilzetten. En dat besef ik maar al te goed. Ik fotografeer mijn kinderen heel vaak. Ik ben bang om te vergeten hoe ze er vroeger uitzagen en welke typische trekjes ze toen hadden. Daarom leg ik als kinderfotograaf met veel plezier ook jullie kostbare momenten vast zodat je mooie herinneringen hebt voor later. Of het nu voor de eerste verjaardag is, een communie, lentefeest of gewoon zomaar. 

 

best-3.jpg

Bij elke fotosessie die ik doe vind ik het ontzettend belangrijk dat kinderen zich op hun gemak voelen en dat ze zichzelf kunnen en mogen zijn. Want dat levert natuurlijk de mooiste  beelden op en dan wordt het ook voor hen een leuke ervaring. We doen de foto-sessie in een ontspannen en aangename sfeer. Daarom bied ik tijdens mijn fotoshoots kinderen altijd een activiteit aan. Daar zal mijn ervaring als kleuterjuf ook wel voor iets tussen zitten. Maar zo hebben ze minder aandacht voor mij en kan ik spontane foto's maken. En willen ze iets echt niet doen? Geen probleem, dan zoeken we wel iets anders dat ze tof vinden. We gaan zeker niets forceren.

In het midden van de natuur zet ik een uniek decor op waarmee de kinderen vrij mogen spelen. Kinderen krijgen alle ruimte om vrij te bewegen en op avontuur te gaan. Zo wordt het voor iedereen een leuke ervaring en kan ik spontane, sfeervolle en sprookjesachtige foto's maken van jouw lieve schat(ten).  Zelfs van de grootste wiebelkontjes kunnen we een prachtige fotoreportage maken. 

Dit ben ik

foto.jpg