top of page

Gezin

Hou jij van romantische foto's waar je bij kan wegdromen? Sta jij altijd zelf achter de camera en sta je daarom zelf nooit op de foto? Wil je een foto waar jullie gezinnetje op straalt? Dan help ik je als fotograaf heel graag verder zodat jij deze herinneringen voor altijd kan koesteren!

Ik heb zelf twee dochtertjes, een lieve hond en een schat van een man. Dat het gezinsleven soms heel druk kan zijn, dat weet ik maar al te goed! Hier is altijd leven in huis! In al die drukte komen we er vaak niet toe om foto's te maken van het hele gezin. Een foto waar jullie gezin op straalt, die jullie band en liefde toont, hoe mooi zou dat wel niet zijn? Die herinnering leg ik heel graag voor jullie vast. 

foto-5.jpg

Bij elke fotoshoot vind ik het ontzettend belangrijk dat iedereen zich op z'n gemak voelt en dat iedereen zichzelf kan zijn. Probeer de fotosessie te zien als een moment van gezellig samen zijn met je gezin. Doordat jullie plezier maken met elkaar, kan ik de mooiste momenten vastleggen. Probeer je niet te veel te focussen op 'ik wil zeker goede foto's. De beleving van de shoot is minstens even belangrijk dan de foto's zelf. 

 

En dat kindjes niet altijd onmiddellijk willen 'meewerken', dat weet ik maar al te goed. Maar dat is ook helemaal geen probleem, voel je hier zeker niet gestresseerd door. Alles kan en niets moet! Willen ze iets echt niet doen? Geen probleem, dan zoeken we iets anders dat ze tof vinden. We gaan zeker niets forceren. 

 

Om gezinsfoto's te maken trek ik met jullie de natuur in, daar hebben we voldoende ruimte om lekker gek te doen. Ik beloof je dat je niet héél de tijd moet poseren. Het liefst geef ik jullie een leuke opdracht zodat je even vergeet dat ik er ook bij ben en zodat jullie zich amuseren.

Dit ben ik

fotograaf.jpg

Waarmee kan ik je helpen?

website.jpg
laatste beste foto-2.jpg
foto-5.jpg

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ze vrijblijvend te stellen!

Op alle shoots en producten zijn de

algemene voorwaarden van toepassing 

foto.jpg

Debby De Cauwer fotografie

kinderfotograaf

 

Magnolialaan 21

9140 Steendorp

debbydecauwerfotografie@hotmail.com

Tel: 0472/55 65 22 (Ook voor Whatsapp)

BTW: BE 0734 642 465

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page