top of page

Meest gestelde vragen

Kan je ook een fotoshoot boeken in de winter? Wat als het regent? 

Je kan het hele jaar door een fotoshoot boeken! Als de weersomstandigheden het niet toelaten, wordt de fotoshoot in overleg uitgesteld en wordt er een nieuwe datum vastgelegd. 
 
Waar worden de foto's gemaakt? 

Debby De Cauwer heeft voldoende buitenlocaties in de omgeving van Steendorp om de zo voor haar typerende foto’s te maken. Shoots gaan steeds door in de natuur. We trekken naar het bos, de velden,  de polder of de appelboomgaard. Wil je toch graag ergens anders foto's laten maken, dan kan dit in onderling overleg.   

Moet ik zelf attributen voorzien? 

Je mag gebruik maken van verschillende attributen van Debby De Cauwer fotografie. Maar ook eigen spulletjes mogen zeker meegebracht worden. 
 
Op welk tijdstip gaat de fotoshoot door?  

De fotoshoots gaan door in de voormiddag, late namiddag of avond.
Dan is het licht het mooiste om te fotograferen. 

Worden foto's achteraf nog bewerkt? 

De geselecteerde foto`s worden bewerkt in Lightroom en Photoshop, zoals dat nodig is bij RAW bestanden. RAW bestanden worden niet geleverd, aangezien het eindresultaat na bewerken het eindproduct is. Alle bewerkte foto's worden in hoge resolutie in jpg-formaat geleverd, zonder logo.

Hoelang duurt het alvorens de foto's klaar zijn?

Er wordt een selectie gemaakt van de mooiste foto's. Deze foto's worden zorgvuldig bewerkt in Lightroom en Photoshop. Na 2-3 weken mag je een mailtje verwachten met een link naar je persoonlijke galerij. 

Hoe kan ik mijn foto's bekijken? 

De foto’s worden in een online galerij geplaatst.  In deze galerij kan je door het selecteren van je favorieten aangeven welke foto’s je graag wil ontvangen. De link naar deze galerij krijg je via mail toegestuurd en is beveiligd met een wachtwoord. 

Welke kledij moet ik voorzien? 

Het mooiste is om voor iets neutraal te kiezen. Vermijd felle kleuren, drukke prints of teksten. Wanneer jullie met het hele gezin op de foto gaan is het altijd mooi om de kleuren van de kledij op elkaar af te stemmen zodat jullie mooi met elkaar matchen. Heb je nog altijd geen idee? Bekijk dan zeker de foto's uit mijn portfolio eens! Maar het belangrijkste van al: kies iets waar je jezelf goed in voelt! 

bottom of page